Presentación de "Los días lábiles" en Laboratori de LLetres. Barcelona, 6 de octubre.



Dijous, 6 d’octubre, a les 19:00h, 

els autors del Club Marina presenten Los días lábiles, de Stonberg Editorial, un llibre col·lectiu de relats. 

Serà al Laboratori de Lletres, al carrer de Casp, 39, Principal 2 A. 

Reserva la teva  INVITACIÓ AQUÍ. A la trobada hi haurà una àmplia representació dels autors del Club Marina, que el formen 

 
Eugenio Asensio, Amanda Gamero, Jorge Gamero, Mercedes Gascón, Javier López, Herminia Meoro, Mariela Puértolas, Susana Tomás, Lara Vázquez i Àngels Campos.

El Club Marina està format per professors i escriptors que van començar a reunir-se com a grup de lectura. Aquests nou amants de la lectura van començar a trobar-se a finals dels anys noranta a diferents cafès de Barcelona, com el Salambó, on es troben en l’actualitat. Allà comparteixen opinions sobre llibres i fan tertúlia.
En els darrers anys, però, han decidit anar un pas més enllà. Han decidit incorporar l’escriptura com a nova activitat de grup. És així com neixen els relats de Los días lábiles, un projecte comú de nou autors que uneixen les seves personalitats i els seus estils en aquesta primera publicació col·lectiva. Tots els relats tenen en comú que passen en un dia de la vida dels seus protagonistes.
A la presentació del llibre debatran sobre la creació, el món de la lectura, les editorials… I els autors convidaran a la tertúlia al públic assistent per tal d’enriquir la trabada.







Comentarios

Entradas populares de este blog

Los niños tontos (2). Sobre los cuentos

"En memoria de Paulina". Un cuento de Bioy Casares

Mi hermana Elba y los altillos de Brumal. De los límites difusos

SOLENOIDE, la novela traslúcida

Los niños tontos (1). Sobre el libro.